Over ons

Als bedrijf wordt u waarschijnlijk regelmatig geconfronteerd met wetten en regels met betrekking tot uw elektrische apparatuur en installatie. Alleen al de regels waaraan de bedrijven zich moeten houden is ongekend. Wij gaan er in ieder geval van uit dat het binnen uw bedrijf niet anders is als bij alle andere bedrijven.

Wij willen een deel van deze zorgen bij u wegnemen. Fyme-Solutions is onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van keuringen en inspecties conform de NEN3140, NEN2767 en ATEX norm. Bovendien kunnen onze medewerkers u op dit gebied altijd advies geven. En dat niet alleen: zij kunnen er natuurlijk voor zorgen voor zover mogelijk dat alle onvolkomenheden kunnen worden opgelost.

Water is hoe schoon het ook wordt aangevoerd, bezit het altijd een hoeveelheid aan bacteriën. Deze kunnen voor de mens schadelijke gevolgen hebben. Wanneer het water op een te hoge temperatuur het gebouw binnen komt, kunnen de bacteriën gaan groeien zo ook de schadelijke Legionella. Wanneer het water in het gebouw opgewarmd wordt en de doorstroming is onvoldoende zullen de bacteriën explosief groeien. Fyme-Solutions heeft hiervoor de oplossing.

Onze motto is dan ook: gestroomlijnd in zowel water als in elektrotechniek. Alles onder een dak, hetgeen voor u als klant natuurlijk ongekende voordelen heeft.